"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2010. június 6., vasárnap

Tengerdy Ágnes workshopja
Nagy örömömre egy kiváló jóga oktatót üdvözölhettünk a Szabó Magda Kávézó jóvoltából Debrecenben! Ezúton is köszönet Nikinek érte!!!

Tengerdy Ágnes (www.yogin.hu) az Egyesült Államokban él és tanulta a jógát számos neves jógaiskolánál (Sivananda, Jivamukti). Elsősorban Vinyasa jógát tanított nekünk és mutatta meg mire képes az ember, ha a levegő, a légzés áramlását követve keressük a határainkat, érezzük az energiáinkat minden egyes porcikánkban.

A kellemes nyári reggel a Szabó Magda Kávézó teraszán indult, számos lelkes debreceni jógázó részvételével. Kellemes lecsendesedés, bemelegítés, majd már a külső eseményeket (mert ugye a főtéren azért zajlik az élet már ilyenkor is, kiváncsiskodók jöttek-mentek) el is feledve merültünk el az ászanákban. És nincs is jobb érzés vasárnap reggel mint egy felfrissült, kellemesen elfáradt testben energikus lélekkel egy jó teát meginni utána :)

Köszönjük szépen Ági, remélem még találkozunk!

1 megjegyzés:

Csenge írta...

Nagyon kellemes volt szabadtéri jógával kezdeni a vasárnap reggelt! :) Köszönjük! És ne fogjátok magatokat vissza, máskor is szerevzzetek hasonlókat! :)

 
Counter