"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2012. június 12., kedd

Iyengar jóga workshop Debrecenben!


Iyengar jóga műhely

 

Tartja: Répássy Erika


2012. július 7.
szombat délelőtt 11-13 és 15-17 óra
Helyszín: Kossuth Egyetem Testnevelési Tanszék
kosaras tornaterme

Az ár: 8000 Ft (június 29-ig, június 30-tól 9000 Ft)
Iyengar yoga a hatha jóga egyik módszere, a még ma is gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül, aki 1936-ban, 18 évesen kezdett tanítani az indiai Pune-ban.
Egyik legfőbb műve, a Jóga új megvilágításban, ma már klasszikusnak számít. Tanítása mélyen Patandzsali ősi jóga szútráira, bölcseleteire épül. B.K.S. Iyengar jógagyakorlása és több mint 70 éves oktatási tapasztalata felmérhetetlen innovációt eredményezett a jógaművészet és tudomány területén.
A módszer rendkívül precíz és intelligens. Biztonságos és szisztematikus fejlődést biztosít egyéni javítással, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva.
A változatos szekvenciák egyaránt fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt.

A műhelyt azoknak ajánljuk, akik szívesen megismerkednének az ászanák pontos, precíz kivitelezésével, jó alapot szeretnének bármely rendszerben való gyakorlásukhoz.
Jelentkezés: Belső Csend Jógastúdióban a teljes összeg befizetésével, igény szerint utalással.
Jelentkezés feltétele: legalább 6 hónapos jógagyakorlás
Lemondási feltételek: egy héttel a kezdésig a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.
További információ:
Répássy Erika
+36 20-555-4167

Belső Csend Jógastúdió Debrecen Komlóssy út 54 (Egyetem sgt-n) Helyszín megadása hamarosan!
+36 30 4747 033

„A szavak nem tudják kifejezni a jóga teljes értékét. Meg kell tapasztalni.”
B.K.S. Iyengar


Nincsenek megjegyzések:

 
Counter