"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2012. július 16., hétfő

Nyári szünet és egyéb hírek

Kedves Jógásaink!


Néhány fontosabb megosztanivalónk veletek:

Iyengar workshop:  remek volt, nagyon örültünk, hogy eljöttetek és köszönjük Répassy Erikának hogy eljött hozzánk, reményeink szerint lesz folytatása!

Július hónap hátralevő részében a hétfői két csoportból a 17 órás marad meg, a 19 óra helyett jöhettek 17 óraira vagy a szerda 19 órai jógára!
Nyári szünetünk augusztusban lesz, így egész hónapban szünetel a stúdió, néhány külön programot kivéve. Mi is ekkor megyünk jógatáborba (aki szeretne csatlakozhat hozzánk, a purnam stúdió táborába megyünk a Bükkbe), illetve pihenünk, felkészülünk a következő évre. Remélem nektek is kellemes pihenésben is van részetek ezen a nyáron!

Augusztus végére tervezünk egy hétvégi jóga napot, jógázás, meditáció és egy kis sütés főzés, erről majd írunk bővebben!

Reményeink szerint két új oktatóval fog bővülni a stúdió, fogadjátok őket majd szeretettel, Nóri Vinyasa jógát valamint angol nyelvű órát, Norbi pedig gerinc és hatha jógát fog nálunk tartani. Szeptembertől lehet rájuk számítani!


A kezdő jógatanfolyam indulásának időpontja Szeptember 10. 19 óra, ez a bemutatkozó ismerkedő alkalom, várunk minden jógázni vágyót sok szeretettel, jelentkezni már lehet.

Új órarendünk is hamarosan felkerül a blogra.

Intim torna tanfolyamunk időpontja is fix már, Szeptember 11-től indul 6 hetes tanfolyam, jelentkezni már lehet.

Ha van bármi észrevételetek, javaslatotok, amit szeretnétek itt a stúdióban, kérlek jelezzétek felénk!


Csatlakozzatok hozzánk a faceboookon is, itt mindig meghirdetjük az aktuális programjainkat: https://www.facebook.com/yogastudiodebrecen


szépséges nyarat nektek, a gyakorlást se hanyagoljátok :)

mariann, robi

Nincsenek megjegyzések:

 
Counter