"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2016. augusztus 5., péntek

Szülésfelkészítő kismamáknak

A kismama jógán már sokat beszélgettünk róla, és végre ismét lesz szülésfelkészítő a Stúdióban, várunk Benneteket, és nagyon ajánljuk figyelmetekbe ezt a 3 napot!

Szülni nem túl gyakran szülünk életünk során, és az egyik legmeghatározóbb élmény az életben. Lehet a leggyönyörűbb és lehet egy nehezen feldolgozható élmény is, babának és mamának egyaránt. Tégy azért, hogy a legszebb élmény legyen! Megéri!

A programot úgy állítottuk össze, hogy a legszéleskörűbben kitérjünk a babavárás, szülés, gyermekágy érzelmi és fizikai történéseire. A tapasztalat azt mutatja, hogy a kismamák nem kapnak meg minden szükséges információt, ahhoz, hogy tájékozott döntést hozhassanak. A babavárás, szülés  a világ csodája, misztikum. A szülésünk, születésünk, kihat egész további életünkre. De sokaknak nem adatik meg a felhőtlen babavárás, félelemmel tekintünk változó testünkre, félelemmel gondolunk a szülésre, anyaságra. Foglalkozásainkat kis csoportban tartjuk, hogy a szülés intimitását tudjuk nyújtani a résztvevőknek. Megadjuk nektek a szükséges információkat a családdá válás folyamatáról, a számotokra ideális szülésélmény eléréséhez, gyakorlati tanácsokkal szolgálunk, hogy miként kezeld a fájdalmad, az apák milyen technikákkal tudnak segíteni, milyen jogok illetnek meg téged és gyermeked.
Szeretettel várunk foglalkozásainkon.

Három különálló, egyenként négy-öt órás (összesen tizenkét óra) találkozást tervezünk hétvégére eső időpontokkal, a résztvevők igényeihez is igazodva.

yogadebrecen@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

 
Counter