"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2014. január 3., péntek

Induló jóga és kriston intimtorna tanfolyamok

Szülési szabadság után újra indul Kriston-tréning a Belső Csend Jógastúdióban, jan. 21-én. 6 hetes tanfolyam, minden kedden 16. óra 30 perctől 2-2 órás.
Lányoknak, Nőknek,Asszonyoknak, Hajadonoknak, gyermekvállalás előtt állóknak, várandósoknak, kismamáknak! Ára: 18.000 ft
Tartja Dr. Orosz-Csatári Tímea

Hamarosan itt a január 14. is, a kezdő jóga tanfolyam bemutató alkalma, várunk szeretettel mindenkit aki még nem jógázott, vagy újra kezdené, felfrissítve tudását.
Az első alkalom bemutató jellegű, ingyenes óra, ahol megtapasztalhatjátok miről is szól a tanfolyam, feltehetitek kérdéseiteket, és egy kis gyakorlás is lesz!

A tanfolyam 10 hetes, másfél órásak az alkalmak, megtanuljuk a jóga alap ászanáit, légzőgyakorlatokat és relaxálunk is az órák végén.
Ára: 10.000 ft


Új jógaoktatónkat, Komisszár Tillát fogadjátok szeretettel, két alkalommal is találkozhattok vele nálunk: hétfőnként 14.30 órai kezdettel és csütörtökön 10-11 óráig tart jóga gyakorlást itt a Belső Csend Jógastúdióban.


A baba-mama jóga január végén indul, várjuk a jelentkezéseket, hogy összeállhasson a csapat :)


További programjaink: Meseterápia minden második szombaton, indul hamarosan shiatzu képzés, erről bővebben hamarosan! Ringató szerdánként 10.45 órakor  0-3 éves korig!


Január 6-tól pedig az órarend szerint várunk minden jógázni vágyót a kezdő, haladó jógaórákon!

Jelentkezés az órákra:  yogadebrecen@gmail.com

Boldog, egéSZségben gazdag új esztendőt kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

 
Counter