"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2014. január 7., kedd

Minden hónapban ajándék kismama/gyermekágyas masszázs

Jó hír kismamák!

Ismeritek az ajurvédikus gyermekágyas és kismama masszázst? Aki próbálta, tudja mennyire jó nem csak kismamaként, de gyermekágy ideje alatt különösen! Segít a regenerálódásban, kellemes és meleg! Egy áldás!

Ajándékba adunk minden hónapban egy ilyen alkalmat Nektek Gardó Beáta ajurvédikus masszőr (www.szulesutanimasszazs.hu) jóvoltából!

 Aki adott hónapban kismama jógára jön és ilyen masszázst szívesen átélne, csak be kell dobnia a nevét - email címét a kitett dobozba, és ahányszor jön abban a hónapban, annyiszor nagyobb az esély ugyebár! Ebből a dobozból sorsoljuk minden hónap végén a szerencsés nyertest!

Minél többet jössz annál nagyobb esélyed van erre a jó kis masszázsra. 
Csak vigyázz! Egynél nem fogsz megállni!


"A baba születését követő első 42 nap, a gyermekágyas időszak.
Ha ekkor az édesanya kiegyensúlyozott, kipihent, erőtől sugárzó, akkor ezt a baba is érzi, és a köztük lévő szoros kapcsolat által a piciben is ugyanezek nyilvánulnak meg."

Nincsenek megjegyzések:

 
Counter