"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2015. április 15., szerda

Új kezdő csoport és egyéb hírek

Ingyenes bemutató jóga most pénteken (ápr.17) 9 órakor, természetesen bárki jöhet, de ezt a csoportot elsősorban olyanoknak terveztük, akik bármi miatt az erősebb órákon nem tudnak/szeretnének részt venni.

Tehát könnyített, idősebbek számára is élvezetes tempóban merülünk bele a jógába. Természetesen bármilyen korosztálynak, de arra számítsatok, hogy itt a tempó könnyedebb!

Most pénteken csak a bemutató van, tehát ingyenes, jöhettek, akár el is hozhatjátok a szüleiteket, hogy lássák mi is ez! És mennyire jót tenne nekik (látom a sajátjaimon ezért gondoltuk ki ezt már régen )

Ez az óra mindig péntek 9 órától lesz, 10 hetes tanfolyamként kezdjük, teljesen az alapokkal!


Újdonság:  Csiri-biri torna 1-3 éveseknek péntekenként  11 órától!
https://www.facebook.com/csiri.biri.debrecen
Más téma de talán érdekel sokatokat:

Szervezzük  a Születés Hetét, és idén nagy szerencsével Palya Bea koncert lesz a záró rendezvény. Erre szeretettel meghívunk minden jógásunkat is, és a bérleteseink között ki fogunk sorsolni egy páros belépőt is a koncertre!Időpontja:  Május 16. 17 óra Ifiház Debrecen Simonffy u. 21.
A Születés Hete rendezvényre, melynek időpontja idén május 13-16. várunk tombola felajánlásokat, ha valaki olyasmivel foglalkozik, ami érdekes lehet a kismamáknak, családoknak, felajánlható bármi hasznos, érdekes apróság is! A Születés Hete oldalán megjelennek természetesen a felajánlók, és a termékek is! Köszönjük!

Várunk Benneteket minden órán, Órarendünk

Nincsenek megjegyzések:

 
Counter