"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2015. augusztus 24., hétfő

Új órarend, változások, újdonságok

Igen hamar eltelt a nyár, már szeptemberre készülünk, részben megújult órarenddel, bővült oktatói csapattal várunk minden jógázni vágyót sok szeretettel! (bővebben erről a blogon yogadebrecen.hu)

Az idén nyáron újra volt táborunk is új helyen, Nagykörűn, Robi nagy lelkesedéssel mesélt mindkét csapatról, remélem ti is jól éreztétek magatokat, tervezünk máskor is!

Alább beillesztem az új órarendünket, két teremre osztva, jurta és a fenti terem beosztásban.

Kezdő jóga tanfolyamunk 0. alkalma szeptember 7. 19 óra, erre szeretettel várunk minden érdeklődőt, ez egy ingyenes beszélgetés-jógázás, itt lehet majd feliratkozni rá és befizetni a 14-én induló 10 hetes kezdő jóga tanfolyamot.
Ára 11.000 ft
Ha nem tudsz eljönni a 0. alkalomra de a tanfolyamra jönnél, jelezd mindenképpen, hogy legyen helyed!

Az órák szeptember 1-től kezdődnek (kivéve a tanfolyamok, azok a megadott időpontban)
Árváltozás:
Gyakorló óráink ára is változik szeptember 1-től:
1 alkalom 1300 ft
10 alkalmas bérlet 11000 ft
Egészségpénztári számla továbbra is kérhető jelezzétek ha kértek, szükséges hozzá minden ep adat!

Új Astanga kezdő tanfolyamot is indítunk a nagy érdeklődésre való tekintettel, és nagy örömömre :) mely 5 héten át minden csütörtökön 17.30 órakor lesz, tehát 5 alkalmas és szeptember 17-én 17.30 órakor indul. Jelentkezés szükséges, mert a mostanin is épp hogy elférünk :)
Ára 5500 ft


A kedd esti csapat órája átkerült csütörtök 19 órára! (nem az astangások, az alap keddi órások)
(Az astanga most futó csapatának még két kedd van hátra, az marad a helyén!)

A Jóga nyugdíjasoknak folytatódik péntekenként 9 órától! már szeptember 4-én.

Újdonság az Intimfitness óra Csatári Timivel, azoknak, akik már elvégezték a Kriston Intim torna alaptanfolyamot! Mert ugye a gyakorlás a legfontosabb az intim tornában is, és a gyakorló óra igen motiváló lehet a rendszeres gyakorláshoz, az intim részek rendben tartásához. Minden kedden este 18.45 órától, erre is lehet már jelentkezni! Tanfolyam indulása szeptember 15.

Szeptember 2-án újra Theta Healing bemutató-beszélgetés arról, mi is ez, Szilágyi Adriennel 17.30 órakor. Ingyenes program.

Továbbra is folyamatosan kismama jóga, baba-mama jóga velem (mariann), gyertek bátran!

Köszönjük, hogy velünk jógáztok!

Órarend:
kattints a képre hogy nagyobb legyen!Nincsenek megjegyzések:

 
Counter