"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2016. november 27., vasárnap

Kezdő jóga tanfolyam

November 28-án 19 órától várunk minden érdeklődőt a 0. alkalomra, mely a Teljesen kezdő jóga tanfolyam bemutatkozó alkalma. Vigyázat a címünk csalóka, aki először jön: Komlóssy út 54, de valójában az Egyetem sgt-on az Idegennyelvi Intézet melletti ház! Hátul a jurtában! Hozni nem szükséges semmit!

Teljesen kezdő kezdő jóga tanfolyamunk 2016 novemberben, már lehet jelentkezni!
2016 november 28-án 19 órakor indul az új kezdő jóga tanfolyamunk. Nulladik alkalom ingyenes bemutató, bemutatkozó jellegű, ahol megtapasztalhatjátok miről is szól a tanfolyam, feltehetitek kérdéseiteket, és egy kis gyakorlás is lesz!

A tanfolyam 10 hetes, másfél órásak az alkalmak, megtanuljuk a jóga alap ászanáit, légzőgyakorlatokat és relaxálunk is az órák végén.

A 0. bemutató óra végén lehet a jelentkezéseket leadni, a tanfolyamot befizetni. Ára 11.000 ft / 10 hét ( a bemutató ingyenes)
Jelentkezés yogadebrecen@gmail.com

Ha nem tudsz a 0. alkalomra jönni emailben jelezd mindenképpen hogy helyet tartsunk fenn neked!

Hozni érdemes: kényelmes ruhát, kis törölközőt
Jógaszőnyegek vannak a helyszínen, de hozhatod a sajátodat is természetesen!

Az órák mindig hétfőn 19 órakor lesznek (kivéve ha több csoport indul)

Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

 
Counter