"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2013. február 22., péntek

Jóga oktatói képzés Debrecenben

Jógaoktatói 1 éves komoly képzés végre Debrecenben is!

Mi azokat várjuk, akik nem csak egy papírra vágynak, hanem a tudást keresik, de ezt a tudás szomjat olyan diplomával jutalmazzuk, amelyet az egész világon mindenhol szívesen fogadnak.

Ha szeretnél alapos ismeretekkel és használható tapasztalatokkal felvértezve nekifogni a jóga oktatásnak egy nemzetközi diplomával a kezedben, akkor várunk szeretettel!
Jó hangulattal, érdekes előadásokkal, sok gyakorlással várunk, hogy átadjuk mindazt, amit tudunk, mindazt, amit tanáraink adtak át nekünk.




A jelentkezés előfeltételei:

A Jóga Alaptanfolyamon végzetteknek csak egy jelentkezést kell küldeniük felénk, más teendőjük nincs.
Ha nem végeztél ilyet nálunk, akkor keress minket elérhetőségeinken, hogy egyeztethessük, milyen módon lehet bejutni a képzésre.

A tanfolyam díja: 260.000 Ft+ÁFA, amely tartalmazza a 12 hétvége és az 5 napos tábor teljes díját, beleértve a táborban a szállást és a napi háromszori vegetáriánus étkezést is.

Hospitálás:
A tanfolyam részét képezi félévenként 20 óra hospitálás. Az első félévben megfigyelőként kell részt venni az órákon, a második félévben egy tanár felügyeletével kell órát tartani kezdők számára.

Tantárgyak:

Jóga pedagógia - Megtanuljuk azokat a pedagógiai módszereket, amelyek a jóga oktatásában alkalmazhatók. Ezen kívül elsajátítjuk az egyes gyakorlatok helyes kivitelezéséhez szükséges verbális és nem verbális oktatói instrukciókat, valamint azt, hogyan tanítsuk a jóga filozófiát, értékrendet és életmódot.
Ászana elemzés
Mitológia és jóga kultúra
A pránájáma oktatása
Jóga életmód
Jóga anatómia
Órafelépítés és tematikák
Filozófia érthetően és használhatóan
Jóga és orvostudomány
Mantrák
A meditáció oktatásának alapjai


A tanfolyamon végzettek a Purnam Jógaoktatói Akadémia magyar és angol nyelvű tanúsítványát kapják, amelyen a Yoga Alliance RYT 200 védjegye szerepel.

Időpontok 2013-ban:

júni 15-16.
júli 6-7
aug 3-4
aug 31-szept 1.
okt 19-20
nov 16-17
dec 7-8. Tábor: Május 8-12.

A 2014-es hétvégéket és a tábort menet közben egyeztetjük. 

A tanfolyamot vezeti:
Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 Jóga Oktató, Mozgásterapeuta, a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Holiszikus Oktatási központ Alternatív Mozgás és Masszázsteraputa képzésének jóga oktatója, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 25 éves jóga és 12 éves jóga oktatói tapasztalattal.

 

Részletek és jelentkezés: a PURNAM honlapján vagy nálunk a yogadebrecen@gmail.com címen.

Az oktatás helyszíne Belső Csend Jógastúdió.

Jelentkezz mihamarabb, a létszám korlátozott!

Nincsenek megjegyzések:

 
Counter